Over mij

Ik ben René Scheltens, kinesist. Geboren in december 1979, afgestudeerd als kinesitherapeut in 2008 en sindsdien heb ik op verschillende plaatsen werkervaring opgedaan. Ik ben begonnen in een WZC en heb eventjes in een ziekenhuis gewerkt, maar mijn passie lag toch vooral in de particuliere praktijk. Ik heb het geluk gehad om al snel in een grote sportpraktijk te kunnen starten waar onder andere ook de spelers van KAA Gent in behandeling komen. Bijna 10 jaar heb ik daar gewerkt met sporters van het hoogste niveau en veel mensen kunnen begeleiden tijdens hun revalidatie na allerlei soorten operaties of blessures.

Vanwege de wens om mijn horizon te verbreden ben ik tussendoor een aantal jaren in een grote praktijk in Nederland gaan werken. Naast de reguliere patiënten behandelde ik daar de mensen met sport gerelateerde klachten. Ook begeleidde ik een aantal beweeggroepen voor mensen met lage rugklachten en een beweeggroep voor MS-patiënten.

De laatste plaats waar ik nog heb gewerkt voordat ik de praktijk in Evergem ben gestart was in St-Amandsberg. Samen met een collega (osteopaat) hadden we een grote groep trouwe patiënten en een goed vertrouwen van de dokters in de buurt.

Ik ben getrouwd en heb twee enthousiaste dochters. Ik ben een sporter van geest, maar door blessureleed in mijn jeugd heb ik nooit een sportcarrière kunnen uitbouwen. Soms vraag ik mij wel af: wat als ik toen bij een goede kinesist terecht was gekomen, waar zou ik nu dan staan…?

René Scheltens

Waarom samenwerken met mij?

Wanneer je kiest om met mij te gaan samenwerken, verwacht dan het volgende:

Een behandeling volledig op maat van jou en jouw klacht

Therapie niet alleen gericht op de symptomen maar ook op de oorzaak van de klacht

Zeer veel ervaring met vele soorten klachten en blessures

De absolute wil om je zo goed mogelijk te helpen en je zoveel mogelijk klachtenvrij te krijgen

Wil je een afspraak?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je een afspraak, of wil je graag nog meer informatie?
Het gemakkelijkste is om even te bellen of een berichtje te sturen via het contactformulier op de website. De contactgegevens vind je op de contact-pagina.